Harley-Davidson recheamă 57,000 de motociclete care pot fi periculoase în condus!
5 Iunie 2017, 10:06
Uite că nu doar producătorii auto, dar şi cei de motociclete au parte de rechemări. Legendarul brand Harley-Davidson recheamă 57,000 de motociclete din cauza unui furtun de ulei securizat incorect cu fixator pe radiatorul de răcire al uleiului. Astfel, acest furtun se poate detaşa, iar uleiul se va scurge în regiunea roţii spate, ceea ce poate fi extrem de periculos!
Potrivit celor de la Harley-Davidson, au fost înregistrate 9 cazuri în legătură cu această problemă, iar în două dintre acestea motocicliştii au căzut pentru că roata spate a alunecat pe uleiul scurs, iar unul din motociclişti a primit traumatisme minore.

Problema a afectat motocicletele produse în perioada dintre 2 iulie 2016
şi 9 mai 2017 şi include modelele Electra Glide Ultra Classic, Police Electra Glide, Police Road King, Road King, Road King Special, Street Glide, Street Glide Special, Road Glide şi Road Glide Special. Uite că şi două modele de motociclete destinate poliţiei au fost afectate!

Rechemarea motocicletelor va demara mâine, 6 iunie, motocicletele vor fi verificate, iar la depistarea problemei, aceasta va fi înlăturată gratuit timp de 30 de minute.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,880
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!