Iată care sunt câștigătorii premiilor de la Concursul de Eleganță Villa d’Este
2 Iunie 2017, 14:02
Juriul prestigiosului Concurs de Eleganță Villa d’Este a desemnat automobilele și motocicletele câștigătoare, care s-au evidențiat cel mai mult la evenimentul din acest an. Într-adevăr, toate automobilele câștigătoare, au fost de o extravaganță deosebită. Nu au rămas în urmă și motocicletele.

Premiul „Best of Show” pentru cea mai bună mașină de la eveniment, a fost decernat de juriu modelului Alfa Romeo Giulietta SS Prototipo din anul 1957, produs într-un singur exemplar.
Deja al patrulea an consecutiv acest premiu este câștigat de automobilele Alfa Romeo. Exemplarul în cauză are un design deosebit, iar sub capotă se ascunde o unitate de 1.3 litri și 100 CP.
Premiul „Coppa d’Oro” (Cupa de aur), este acordat automobilului, care a fost îndrăgit de public. Acesta a fost unul dintre cele mai extravagante modele, Lurani Nibbio din 1935, care este o mașină de curse cu un singur loc, dotată cu un motor cu un singur
cilindru de 250 cm cubi volum.
Această mașină a bătut 12 recorduri de viteză în categoria sa în perioada anilor 1935-1939.
În categoria conceptelor și prototipurilor, premiul l-a primit conceptul Renault TreZor, care a impresionat cu designul său futurist
și substratul tehnic împrumutat de la bolizii Formula E, ce livrează 350 CP și 380 Nm.
În categoria motocicletelor, juriul a acordat premiul „Best of Show” motocicletei Puch 250 Indien-Reise din anul 1933, în timp ce publicul a ales drept favorit conceptul Ducatti Cafe Racer din 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,288
GALERIE FOTO (30 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!