Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Moldova Women SUV Maraton începe astăzi! Iată cine sunt maratonistele participante şi SUV-urile cu care se vor aventura prin ţară!

21 Iunie 2017 - 06:54
Ilie Toma
Astăzi, în cea mai lungă zi a anului, debutează primul maraton PiataAuto.md cu implicarea echipajelor feminine! Ne-aţi cerut-o de nenumărate ori şi uite că acum mega aventura feminină motorizată prin Moldova devine realitate! Ah, şi ce realitate intensă!
Cine sunt maratonistele de la Women SUV Maraton?

Exact aşa cum vă anunţam în perioada de calificare, sunt femei carismatice, unele cu o carieră admirabilă în comunicare, altele în cu totul alte domenii, femei cu dragoste pentru Moldova şi cu dorinţă de a o explora pe acolo pe unde rar calcă picior de om şi anvelopă de SUV. Şi, desigur, în majoritatea lor covârşitoare, sunt femei care conduc automobile zi de zi.

Iată care cine sunt ele, în ordine alfabetică:
• Ana Ciorici
• Camelia Buzdugan
• Corina Frumuzachi
• Cristina Frolov
• Diana Boico
• Diana Guja
• Eva Elena
• Jana Michalova
• Liubovi Dogari
• Marianna Petrenko
• Natalia Davidovich
• Olga Serjant
• Olga Ţapordei
• Stela Dănilă
Iată şi ce SUV-uri participante la Women SUV Maraton vor conduce protagonistele noastre, în ordine alfabetică a SUV-urilor:

BMW X1 xDrive20i
Motor: 2.0 litri turbo benzină
Putere: 192 CP
Cuplu maxim: 280 Nm
Consum mixt oficial: 6.3 litri/100 km
Jaguar F-PACE 25d Twin Turbo
Motor: 2.0 litri twin turbo diesel
Putere: 240 CP
Cuplu maxim: 500 Nm
Consum mixt oficial: 5.8 litri/100 km
MINI Cooper Countryman
Motor: 1.5 litri turbo benzină
Putere: 136 CP
Cuplu maxim: 220 Nm
Consum mixt oficial: 5.5 litri/100 km
Nissan X-Trail 2.0 dCi
Motor: 2.0 litri turbo diesel
Putere: 177 CP
Cuplu maxim: 380 Nm
Consum mixt oficial: 6.1 litri/100 km
Opel Mokka X
Motor: 1.4 litri turbo benzină
Putere: 140 CP
Cuplu maxim: 200 Nm
Consum mixt oficial: 6.7 litri/100 km
Renault Kadjar 1.2 TCe 130
Motor: 1.2 litri turbo benzină
Putere: 130 CP
Cuplu maxim: 205 Nm
Consum mixt oficial: 5.8 litri/100 km
Suzuki Vitara S
Motor: 1.4 litri turbo benzină
Putere: 140 CP
Cuplu maxim: 220 Nm
Consum mixt oficial: 5.5 litri/100 km
Pe lângă asta, vor exista şi două echipaje de bărbaţi, formate din Ilie Toma, Anatolie Untură, Dan Untură, Viorel Mardare, Alex Bred şi Sergiu Lungu. Unul din echipaje va fi primul în coloană şi va conduce un Volvo V90 Cross Country D5 – cu un propulsor diesel de 235 CP la activ. Break-ul suedez cu capacităţi sporite de trecere va avea rolul maşinei de navigaţie, întrucât sistemul de navigaţie al lui Volvo V90 este de departe cel mai detailat pentru Moldova, iar posibilităţile tehnologice ale sistemului multimedia ne permit o interactivitate de excepţie, de care vom face uz maxim în acest maraton.

Un alt „MEN’S CAR”, adică maşină condusă de bărbaţi, este un legendar şi neînfricat Hummer H3, cu un V6 imens sub capotă, aspirat natural şi destul de pofticios în consum. Însă atunci când vine vorba de dificultăţi în cale, Hummerul nu ştie ce înseamnă ezitarea sau ruşinea!
Şi în fine, maşina fantomă e o Niva, sau mai bine zis o Lada 4x4. Fără aer condiţionat, fără confort, maşina asta va fi o adevărată pedeapsă pentru echipajele ce vor avea nevoie de asistenţă sau pentru echipajul ce va ajunge în ultima zi a maratonului cu cea mai mare cifră de consum, raportată procentual la cea oficială. Ia vedeţi în video-ul LIVE transmis mai jos cum stă treaba cu Niva asta! Şi să ştiţi că în acest maraton vom avea mult mai multe transmisiuni live, ba chiar şi câte un video de acţiune în fiecare zi!

Urmăriţi-ne non stop – aici, pe site, dar şi în reţele sociale pe hashtag-ul #womenSUVmaraton!

Maratonistele sunt gata! SUV-urile sunt gata! Să dăm start, deci, explorării Moldovei în cel mai captivant mod de până acum!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (52 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter