PiataAuto.md: o nouă versiune de afişare a ştirilor şi articolelor pe laptop-uri şi desktop-uri

Stilul formatării articolelor pe PiataAuto.md este de multă vreme un element definitoriu al site-ului, creat pentru savurarea vizuală a articolelor automobilistice, în stilul revistelor auto lucioase clasice. Unii vizitatori ţin cu multă pasiune la acest stil, spunându-ne ferm să nu renunţăm la el, alţii dimpotrivă, ne trimit din când în când mesaje că pe monitoarele tot mai mari ale calculatoarelor scade cursivitatea cititului şi savurării unui articol la o asemenea afişare. Love it or hate it, cum s-ar spune.
Dar acum a venit momentul să facem un nou pas de modernizare, aşa că astăzi am lansat o nouă versiune de afişare a ştirilor şi articolelor de pe laptop-uri şi desktop-uri. Ea are text într-o singură coloană, alternat cu imagini mari şi expresive, totul fiind gândit pentru a fi cât mai aerat, intuitiv şi uşor de captat de ochiul cititorului. Acest stil nou poate fi văzut şi la această ştire, şi la proaspătul test drive cu BMW 3.0 CSL, publicat astăzi, dar şi la materialele ce vor fi publicate de acum încolo.

Atenţie, însă, păstrăm şi versiunea cu formatare în stil de revistă, pentru cei care sunt ataşaţi de ea! În mod automat, de pe desktop şi laptop veţi nimeri pe stilul nou de afişare, iar de pe tabletă – pe cel de până acum. Dacă vă doriţi să vedeţi stilul de revistă de pe un laptop, însă, puteţi apăsa un link disponibil sub titlul fiecărei ştiri, aşa încât să savuraţi ştirile şi articolele PiataAuto.md în forma care este mai plăcută pentru Dvs.

Iar noua versiune de afişare pentru laptop şi desktop, lansată astăzi, ne pavează şi un substrat tehnic pentru a îmbunătăţi foarte curând şi versiunea pentru mobil a afişării ştirilor noastre, pentru a vă îmbunătăţi şi moderniza experienţa savurării ştirilor şi testelor noastre de pe smartphone-ul Dvs.!
Spuneţi-ne ce credeţi despre noua versiune de afişare a ştirilor! Orice critici şi sugestii sunt binevenite!

Ţinem să le mulţumim în special celor mai bine intenţionaţi sfătuitori în ale designului şi IT-ului pentru PiataAuto.md, oameni talentaţi şi profesionişti precum Pavel Ciorici, Anatolie Untură şi Radu Trifan.
0
2,139
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!