Premieră: Noul Nissan X-Trail facelift (Video)
2 Iunie 2017, 18:49
Cum va arata Nissan X-Trail facelift știam acum mai bine de jumătate de an, atunci când versiunea s-a
nord-americană, Nissan Rouge, a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră, dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Miami din septembrie 2016. Astăzi producătorul nipon ne arată versiunea europeană X-Trail facelift, care a primit aceleași actualizări, precum și Rouge facelift.
Astfel, noul Nissan X-Trail facelift vine cu un caracter mai agresiv, datorită calandrului ‘V-motion’ de dimensiuni generoase, barele de protecţie faţă/spate modificate, blocurile optice faţă mult mai mari și blocurile optice spate redesenate, care au primit LED-uri integrate în forma unui bumerang caracteristic modelelor
recente Nissan. Pentru prima dată, sunt disponibile blocurile față full-LED adaptive Adaptive Front Lighting System.
Blocurile anticeață circulare au fost înlocuite cu unele noi rectangulare.

În partea frontală a apărut și un radar pentru sistemul frânării autonome cu detectarea pietonilor și cruise-controlul adaptiv, astfel, logoul a trebuit să fie unul „desenat” și nu fizic.
Noul X-Trail facelift primește culori noi pentru caroserie „Orange Pearl”, „Red Pearl”, „Blue Pearl Metallic” și „Dark Brown Pearl”, dar și jante noi de 17 și 18 inch. Dotarea de top Tekna primește elemente cromate de-a lungul ușilor.
La interior apar materiale mai calitative, iar volanul este preluat de la Nissan Qashqai facelift, pentru prima dată fiind cu încălzire. Inserția de pe bord dispare, iar în locul acesteia apare una nouă cusută din piele. Inserții din piele se regăsesc și pe tunelul central.
Prizele sistemului de ventilare
acum sunt de culoare neagră
lucioasă. Dotarea de top Tekna primește o nouă interpretare
opțonală a interiorului din piele, dar și un sistem audio nou BOSE cu 8 boxe. Sistemul multimedia are un design împrospătat și mai comod în operare.
Datorită interiorului revizuit volumul portbagajului a crescut de la 550 la 565 de litri în timp ce rabatarea banchetei spate crește volumul la 1,996 de litri.
Pe parcursul anului 2018 X-Trail facelift va fi oferit și cu sistemul condusului semi-autonom ProPilot, care va prelua controlul volanului, acceleratorului și sistemului de frânare în trafic și în timpul circulației cu viteze mari pe magistrală.

Gama de motorizări pentru
X-Trail va rămâne neschimbată,
SUV-ul nipon fiind în continuare
oferit cu benzinarul de 1.6 litri turbo (163 CP) și diesel-urile de 1.6 litri (130 CP) și 2.0 litri (177 CP). SUV-ul este disponibil în versiune cu tracțiune față sau integrală, transmisie manuală sau variator XTronic, cu 5 sau 7 locuri.
În 2016 X-Trail (inclusiv Rouge) a fost cel mai popular SUV din lume, cu 766,000 de exemplare vândute. Vânzările noului Nissan X-Trail facelift vor demara în Europa în luna august 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
6,553
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!