VIDEO: Acţiune pe meleagurile Moldovei la Pick-up Maraton
2 Iunie 2017, 09:09
Meleagurile Moldovei sunt extraordinar de frumoase – vă spunem asta de mult timp încoace, de când tot explorăm noi şi noi colţuri ale ţării în maratoanele PiataAuto.md. Iar recentul Pick-up Maraton, primul nostru proiect transfrontalier pe care l-am organizat împreună cu colegii de la Automarket.ro, ne-a dat şansa să mergem şi mai departe în offroad, în unghere şi mai depărtate ale ţării noastre, acolo unde doar cele mai neînfricate vehicule ar putea ajunge.
Am parcurs puţin asfalt şi multe scurtături directe între sate, pe pământ şi noroi, am ajuns în păduri şi chiar în zone în care lucrurile au devenit atât de anevoioase, încât am fost nevoiţi să facem cale întoarsă, chiar şi cu asemenea bolizi temerari. Adevărul e că doar crengile dese ne-au putut opri atunci când am decis să nu mai înaintăm, pentru că nu voiam să zgâriem maşinile. Ce-a fost sub roţi, însă, n-a pus în imposibilitate maşinilile niciodată pe parcursul
maratonului, nici în cel mai îndepărtat colţ al ţării!

A fost multă acţiune, în mijlocul unor peisaje fantastice şi pline de culoare ale Moldovei. Dar să nu vorbim prea mult – vă invităm să vedeţi video-ul de mai jos, care ilustrează mult mai dinamic acţiunea despre care v-am vorbit pe durata maratonului! Vizionare plăcută şi îndrăzniţi să exploraţi Moldova cât mai mult!
PiataAuto.mdIlie Toma
0
3,489
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!