Acest Mitsubishi Lancer EVO IX cu doar 9 mile la bord a fost vândut cu 138,000 de dolari!
26 Iulie 2017, 11:42
Anul trecut legendarul Mitsubishi Lancer Evolution a fost scos din producţie definitiv, iar producătorul nipon nu are de gând să creeze un succesor. Se pare că această decizie a avut un impact emoţional extrem de mare asupra pasionaţilor care au îndrăgit acest model, preţurile pentru care au început să urce simţitor de mult. Probabil unul dintre cele mai scumpe este acest Mitsubishi Lancer Evolution IX cu anul de producţie 2006, care este absolut nou, nu a fost înregistrat şi are doar 9 mile la bord (14 km), fiind în posesia distribuitorului South Coast Mitsubishi din California, SUA. Acest exemplar este în versiunea MR extrem de dorită de mulţi pasionaţi.
Aceasta dispune de amortizoare Bilstein, sistem de frânare Brembo, jante BBS, scaune Recaro şi transmisie manuală în 6 trepte, în locul cele cu 5 trepte oferite standard. Distribuitorul californian a comandat şi pachetul aerodinamic “No-Lift”, care include generatorul vortex de pe acoperiş. Ei bine, preţul pentru un
asemenea exemplar rulat cu peste 100,000 mile la bord este în jur de 30,000 de dolari – identic preţului, atunci când maşina a fost nouă. Fiind scos la vânzare pe EBay, exemplarul în cauză a ajuns de la preţul de start de 15,000 de dolari la aproape 138,000 de dolari! Licitaţia s-a terminat, iar cineva a intrat în posesia unui Evo IX MR cu 137,954 de dolari! Credeţi că a meritat? Având o stare excepţională de automobil nou, deşi are 11 ani, acest exemplar ar trebui să ajungă într-un muzeu, altfel s-ar deprecia rapid, dacă posesorul îl va conduce.
Potrivit surselor, acest distribuitor dispune de mai multe exemplare Mitsubishi Lancer Evolution, toate noi, în mare parte de ultimă generaţie, pe care le va scoate în viitor la vânzare şi se pare că va ridica bani grei datorită acestora!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
4,038
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!