Acesta este cel mai controversat Rolls-Royce Wraith! (Video)

Să faci tuning la un Rolls-Royce este o insultă directă brandului legendar. Totuşi, acest lucru nu împiedică pe cei ce vor să se evidenţieze să-şi modifice maşinile de lux britanice. Nu este o excepţie nici renumitul schior suedez Jon Olsson, care îndată ce şi-a procurat un Rolls-Royce l-a şi modificat substanţial. Cei care au auzit de Jon Olsson cunosc pasiunea sa pentru modificarea super-car-urilor Lamborghini, care primesc un portbagaj de acoperiş pentru schiuri şi o caroserie camuflată.
Uite că aceeaşi idee a fost aplicată şi lui “George The Rolls” – astfel şi-a numit maşina Jon. Deci, caroseria a fost camuflată, iar pe acoperiş a apărut un portbagaj fixat prin intermediul magneţilor, pe care s-a adăpostit o placă de surfing realizată din fibră de carbon, dar şi câteva canistre pentru benzină – lui Jon îi plac mult călătoriile. Pentru un aspect şi mai controversat, “George The Rolls” a primit şase faruri LED suplimentare, patru dintre care sunt amplasate pe acoperiş, jante de 24 de inch Forgiato şi un sistem de evacuare sonor de la QuickSilver.
Şi propulsorul V12 Twin-Turbo de 6.6 litri a fost modificat, primind un surplus de 177 CP pentru un total de 810 CP! În filmuleţul de mai jos Jon Olsson ne face cunoştinţă cu “George The Rolls” şi face şi un burnout demenţial cu acesta!
0
2,621
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!