Alfa Romeo Giulia QV s-a defectat în timpul testului comparativ cu BMW M3 şi Mercedes-Benz C 63 S (Video)

Pentru mai mulţi pasionaţi de Alfa Romeo, lansarea modelului Giulia, mai cu seamă a versiunii de performanţă Quadrifoglio, a fost o adevărată noutate. Tracţiunea spate a revenit pe Alfa Romeo, iar maşina s-a adeverit a fi extrem de avansată, mizând pe vânzările concurenţilor germani de la BMW şi Mercedes-Benz. A trecut ceva timp de la lansare, iar vânzările Giuliei nu sunt dintre cele mai reuşite. Se pare că consumătorii mai sunt sceptici privind calitatea automobilelor italiene, care nu a strălucit niciodată. Şi îngrijorările consumatorilor, nu sunt fără temei. Se pare că problemele calităţii, într-adevăr îi bântuie pe cei de la Alfa Romeo cu noua lor Giulia.
Într-un test recent al celor de la PistonHeads, care au decis să arate modelelor germane BMW M3 Competition Package şi Mercedes-AMG C 63 S, puterea noii Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, cea din urmă, pur şi simplu s-a defectat în timpul testului! Exact la începutul testului pe planşa de bord a apărut simbolul „Check Engine”, iar maşina s-a blocat în regimul „Normal” de condus, dar jurnaliştii au continuat să conducă maşina pe circuit în ritm intens, sperând, probabil, că problema va dispărea de la sine. Nu s-a întâmplat însă, iar spre sfârşitul testului, Giulia QV a „murit” definitiv pe circuit… Dacă ar fi fost doar un singur caz de acest gen, am fi putut ierta acest lucru Giuliei, dar mai mulţi jurnaţişti auto au întâmpinat probleme similare cu maşinile de teste, inclusiv Consumer Reports, care au vizitat centrul de deservire de mai multe ori cu maşina pe care au procurat-o, maşina din testul Road and Track de asemenea, a avut probleme cu oprirea motorului, iar cei de la Motor Trend au rămas blocaţi în trafic, maşina fiind evacuată la service, din cauza aceluiaşi motor derivat din unitatea Ferrari.

Probleme similare a întâmpinat şi Redacţia PiataAuto.md, într-un test drive cu un alt sedan de performanţă italian, Maserati Quattroporte, pe care îl puteţi citi AICI.
0
4,974
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!