BMW Seria 7 celebrează 40 de ani cu modelul „Edition 40 Jahre”

Acum 40 de ani, în anul 1977, apărea prima generaţie BMW Seria 7 în caroseria E23. Pe parcursul celor 40 de ani de istorie, nava amiral bavareză a stabilit noi standarde, lansând primul motor V12 pe o maşină germană de după război (1987), sistem de navigaţie integral pe o maşină europeană (1994), sistemul revoluţionar iDrive şi serviciile BMW Online (2001), internet nerestricţionat la bordul automobilului (2008) sau structură din fibră de carbon pe actuala Seria 7.
Pentru a celebra acest jubileu, bavarezii vor dezvălui la Salonul Auto de la Frankfurt ediţia specială a actualei BMW Seria 7, numită „Edition 40 Jahre”. Doar 200 de exemplare BMW Seria 7 Edition 40 Jahre vor fi produse la nivel global. Acestea vor fi disponibile în caroserie cu ampatament scurt sau lung şi în orice motorizare posibilă. Ediţia jubiliară va putea fi personalizată datorită culorilor exclusiviste pentru caroserie din paleta BMW Individual, printre care Frozen Silver Metallic sau Petrol Mica Metallic. Exteriorul va fi accentuat şi de elementele de culoare neagră Shadow Line şi jantele de 20 de inch. Nu vor lipsi nici logourile aniversare “7 40 Jahre”, amplasate pe montanţii centrali, pragurile uşilor, pe inserţia bordului din partea pasagerului şi pe tetierele scaunelor.
Interiorul în sine poate fi căptuşit în piele fină Merino în combinaţiile Smoke White/Cohiba sau Smoke White/Black. Clienţii pot personaliza limuzina bavareză cu toate opţiunile disponibile pentru aceasta, printre care acoperişul panoramic Sky Lounge, fotoliile Executive Lounge Seating, consola Executive Lounge Rear Console şi sistemul de divertisment Rear Seat Entertainment Experience cu tabletă de control BMW Touch Command.

Primele exemplare ultra-speciale BMW Seria 7 Edition 40 Jahre vor ajunge la clienţi în octombrie anul curent.
0
2,212
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!