Bavarezii testează maşina de curse BMW M8 GTE!

Nu a reuşit să apară nici măcar versiunea de producţie BMW Seria 8 Coupe, că iată germanii testează versiunea de performanţă a acesteia, BMW M8, mai mult decât atât, „îmbrăcată în haine” de curse!
Versiunea de curse BMW M8 GTE va participa în cursele de anduranţă precum FIA World Endurance Championship (WEC) şi campionatul american IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC). Debutul viitorului M8 GTE va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie 2018, în cadrul cursei de anduranţă 24 de ore de la Daytona. Noua maşină de curse va participa şi în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2018 în categoria LMGTE, unde va trebui să înfrunte concurenţi precum Aston Martin, Porsche, Ferrari şi Ford!

La moment noul BMW M8 GTE este testat pe circuitul EuroSpeedway Lausitzring, în teste participând pilotul german de curse Martin Tomczyk.
Din formele maşinii de curse putem observa elementele care vor fi identice pe versiunea de producţie BMW M8, printre care forma blocurilor optice, calandrul dublu inversat, linia acoperişului şi forma geamurilor laterale.
0
2,899
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!