Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

De la glumă la realitate. Acest Fiat a fost personalizat şi făcut cadou actorului Tom Hanks! (Video)

14 Iulie 2017 - 18:04
Denis Godorozea
Tom Hanks nu este doar un actor excepţional, dar şi un tip extrem de haios în viaţa reală. Pe pagina sa de pe twitter acesta postează imagini cu mănuşi, ciorapi sau încălţăminte pierdute, dar şi imagini cu maşini vechi, lângă care pozează, întitulând postarea „Aceasta este noua mea maşină!”. Într-o vizită pe care a făcut-o în Ungaria, Tom Hanks a pozat cu câteva exemplare poloneze Fiat 126p. Polonezii au fost într-atât de entuziasmaţi de aceste postări, încât au creat un fond, din banii căruia aveau să procure, să restaureze şi să trimită un asemenea Fiat în calitate de cadou actorului american!
Monika Jaskolska a fost cea care a început colectarea banilor, iar în scurt timp a adunat în jur de 2,000 de dolari. Polonezii s-au arătat a fi extrem de receptivi, încât au făcut totul gratuit! Maşina a fost donată, ca mai apoi să fie modificată, de asemenea, gratuit, de către specialiştii atelierului Carlex Design! Mai mult decât atât, compania aeriană naţională a Poloniei, LOT, va transporta maşina gratuit în SUA, în timp ce banii colectaţi vor fi donaţi unui spital local.

De curând a avut loc prezentarea maşinii, iar Tom Hanks a mulţumit tuturor printrun mesaj video şi a spus că arde ne nerăbdare să conducă acest Fiat. La exterior acest Fiat 126p a fost readus la starea sa originală şi vopsit în culoarea albă, fiind de culoare albastră iniţial.
În spate a apărut un logo cu inscripţia „One of One” pe el. Aceeaşi inscripţie se regăseşte şi la interiorul retapiţat în piele, aici regăsindu-se şi inscripţia precum acest automobil a fost conceput special pentru Tom Hanks. Unele butoane şi leviere au fost realizate în stilul butoanelor vechilor maşini de tapat, acestea fiind colecţionate cu pasiune de către Tom Hanks. Uite că de la nişte glume pe twitter, Tom Hanks chiar s-a ales cu o maşină nouă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (26 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter