Fotografiile de la Women SUV Maraton, într-o carte specială de la Celebook

Câţi dintre voi aţi adunat atât de multe fotografii în format digital, încât nu mai speraţi să tipăriţi niciodată măcar o mică parte din ele? Şi apoi, cine se mai gândeşte la tiparul standard de fotografii într-o eră digitală, nu?
Expediţiile PiataAuto.md sunt ocaziile cu care se generează unele din cele mai captivante imagini şi, chiar dacă uneori ne gândim să mai printăm câte una în format mare pentru pereţii redacţiei, marea majoritate a pozelor rămân arhivate doar digital. Însă ultima noastră expediţie – Moldova Women SUV Maraton – ne-a arătat şi o altă posibilitate de a păstra vii memoriile foto, într-o formă plăcută şi practică.
E vorba de cărţile foto, în care imaginile nu mai sunt ataşate în paginile unui album foto, ci aveţi în mână o carte în toată regula, tipărită la o calitate tipografică de excepţie. Cei de la Celebook ne-au contactat imediat după finalizarea activă a maratonului nostru cu echipaje feminine cu ideea de a produce cărţi foto pentru fiecare participant la expediţie, iar ieri această idee s-a materializat în practică: toate participantele Women SUV Maraton au primit câte o asemenea carte foto plină de culori, în care fotografiile maratonului, realizate de profesioniştii Alex Bred şi Sergiu Lungu, au o alură specială, clasică, epică.

Astfel, dacă vă doriţi nişte memorii de calitate, pe suport viu, pe care să le puteţi pune pe raft şi să le accesaţi de oricâte ori doriţi fără să cadă nimic din ele, contactaţi-i pe cei de la Celebook, fie pe www.celebook.md, fie pe pagina lor de Faceboook, şi se ocupă ei de toate, inclusiv de designul cărţilor foto.
Noi, întreaga echipă a maratoului, le spunem un mare mulţumesc celor de la Celebook pentru munca lor şi pentru iniţiativă!
0
3,060
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!