GALERIE FOTO: Cum arată şi cât costă noul Range Rover Velar în Moldova

Ieri vă anunţam că noul Range Rover Velar este deja în Moldova şi vă aşteaptă să-l cunoaşteţi în cadrul unei întregi luni a uşilor deschise. Astăzi revenim cu o galerie foto, dar şi cu informaţii despre cât costă noul model în ţara noastră.
Iar ca să vă lăsăm cu gura căscată din start, aşa cum ne-a lăsat şi pe noi exemplarul expus ieri în showroom-ul Land Rover Moldova, aflaţi că acesta costa peste 102 mii euro! O sută două mii! E un exemplar cu cel mai puternic motor diesel, în cea mai generoasă dotare posibilă. Dar haideţi să vedem de unde pornesc, totuşi, preţurile lui Range Rover Velar în Moldova.

Cea mai accesibilă motorizare a lui Range Rover Velar conţine un benzinar turboaspirat de 2.0 litri şi 250 CP şi porneşte de la 50,500 euro. Şi această motorizare, la fel ca toate celelalte, oferă standard tracţiunea integrală şi cutia de viteze automată.
Dieselurile pornesc de la o putere de 180 CP, configuraţie în care Velar porneşte de la un preţ de 52,000 euro. Mai recomandabilă este, însă, ipostaza twin turbo diesel de 240 CP, cunoscută de noi de pe Jaguar F-PACE 25d. Un Velar cu acest propulsor porneşte de la 55,500 euro.
Dieselul de top, prezent şi pe exemplarul expus la Chişinău, este un V6 de 3.0 litri şi 300 CP, care porneşte de la 67,000 euro.

Pentru amatorii de senzaţii tari petroliste, există şi un V6 Supercharged de 3.0 litri, cu 380 CP la activ, iar această combinaţie porneşte în Moldova de la 63,000 euro.
0
6,606
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!