Începând cu anul 2019 toate modelele Volvo produse vor avea motor electric! (Video)

Cei de la Volvo au făcut astăzi un anunț istoric - toate modelele producătorului suedez lansate începând cu anul 2019 vor avea motor electric! Astfel, peste doar un an și jumătate, toate modelele Volvo nou-lansate nu vor mai avea propulsii convenționale, ci doar propulsii hibride sau pur electrice! Aceasta ar însemna începutul sfârșitului pentru motoarele convenționale! Anunțul reprezintă unul dintre cei mai mari pași în direcția electrificării pentru oricare producător auto, Volvo plasând electrificarea în centrul activității sale din viitorul apropiat.
Deja acum doritorii au posibilitatea de a alege modele Volvo în versiuni electrificate, iar în viitor alegerea va fi mai mare și unica de altfel. Cei de la Volvo vor introduce modele pur electrice, hibrizi plug-in și propulsii de tip „mild hybrid” cu sistem electric de 48 de volți, care va ajuta propulsoarele convenționale (diesel sau pe benzină) să fie mai eficiente.

Un total de cinci modele pur electrice vor fi lansate în perioada anilor 2019-2021, două dintre care vor fi modele de performanță Polestar! Brandul Polestar în sine va fi transformat într-o companie producătoare de automobile electrificate de performanță.
Electrificarea întregii game de modele îi va ajuta pe cei de la Volvo să-și îndeplinească promisiunea de a vinde un milion de vehicule electrificate către anul 2025, care vor avea un impact redus asupra mediului înconjurător. Mai mult decât atât, către anul 2025 producția automobilelor Volvo nu va avea impact negativ asupra mediului înconjurător.
0
2,867
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!