Legendarul Mercedes-Benz G-Class a ajuns la 300,000 de exemplare

Cei de la Mercedes-Benz celebrează 300,000 de exemplare G-Class produse la uzina austriacă Magna Steyr din Graz. Pentru un model care se află în producţie timp de 38 de ani, din 1979 (producţia a început pe 1 februarie 1979), această cifră nu este una prea mare, dar să nu uităm, că legendarul tot-teren este produs manual doar pe o singură linie de asamblare.
Exemplarul jubiliar a fost un Mercedes-Benz G500, specificaţiile căruia au fost votate de către fanii G-Class-ului din lumea întreagă pe pagina oficială de pe Facebook.. Astfel, acesta a fost vopsit în culoarea albastră “designo mauritius blue metallic”, dotat cu portbagaj de acoperiş şi pachetul Off-Road, care include jante de 16 inch de culoare neagră cu cauciucuri pentru teren accidentat şi protecţie pentru blocurile optice. Interiorul este căptuşit cu piele neagră şi accentuat de aţa contrastantă.

Potrivit celor de la Mercedes-Benz, vânzările lui Gelandewagen au crescut continuu din 2009 încoace, iar anul 2016 a înregistrat un record absolut, fiind vândute aproape 20,000 de exemplare într-un singur an. Modelul G-Class a înregistrat recorduri la vânzări 6 ani consecutiv.
0
2,168
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!