Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mitsubishi va lansa un nou monovolum cu capacităţi de SUV

17 Iulie 2017 - 16:48
Denis Godorozea
În data de 10 august 2017 la Salonul Auto indonezian de la Gaikindo cei de la Mitsubishi vor dezvălui un nou monovolum cu capacitpăţi de SUV şi 7 locuri la bord. Inspirat din Mitsubishi XM Concept, dezvăluit acum un an la acelaşi salon auto, monovolumul de producţie va fi realizat în concordanţă cu noua filozofie de design „Dynamic Shield”, fiind în raport de 80% identic ca design conceptului. Acest lucru se observă şi din imaginile de teasing.
Noul model pare a fi chiar mai arătos decât conceptul, mai ales privit din spate, blocurile optice cu LED-uri în forma literei „L” fiind foarte atractive. Cum se va numi noul monovolum nu se anunţă. Acesta ar putea fi noua generaţie Delica, modelul actual fiind în producţie de mai bine de 10 ani, unele surse spun însă, că acesta se va numi Expander. Precum şi Delica, noul monovolum va avea o gardă la sol ridicată şi, probabil, tracţiune integrală. Sub capotă se va regăsi noul benzinar supraalimentat cu injecţie directă de 1.5 litri preluat de la noul SUV compact Eclipse Cross, care va fi cuplat la un variator CVT cu 6 trepte „virtuale”.
Producţia noului monovolum va demara în octombrie 2017 la noua uzină din Indonezia, în timp ce vânzările vor începe către sfârșitul anului. În noul model şi noua uzină cei de la Mitsubishi au investit 600 milioane de dolari.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter