Noua generație Audi A8 apare în noi imagini de teasing înainte de lansare! (Video)

Noua generație Audi A8 va debuta în mai puțin de o săptămână, pe data de 11 iulie la Barcelona, iar producătorul din Ingolstadt ne tot tachinează cu imagini și video de teasing, dezvăluindu-ne câte puțin aspectul navei amiral germane.
În noile imagini de teasing putem vedea silueta noului A8, care nu ne aduce prea multe revelații, în schimb ne bucură cu blocurile optice față/spate ce sunt inspirate din conceptele excepționale din seria „prologue”.

În ultimul set de imagini, putem vedea, cel puțin parțial, interiorul noului Audi A8, care abundă în materiale de calitate și tehnologii inovațional. Volanul va avea pe el butoane tactile, iar în spatele acestuia se va adăposti planșa de bord digitală de a doua generație Audi Virtual Cockpit. Consola centrală dispune de două display-uri imense, unul pentru sistemul multimedia MMI și altul pentru sistemul de climatizare.
Pasagerii spate vor fi delectați de o consolă centrală care va adăposti o tabletă demontabilă, cu ajutorul căreia pasagerii vor putea dirija cu diverse funcții ale automobilului inclusiv cu aromatizatorul de la interior. Cea mai interesantă funcție însă, este cea de masaj a tălpilor, care este demonstrată în filmulețul de mai jos.

Noul Audi A8 va fi dotat standard cu sistem electric de 48 de volți, care va include propulsia ”mild hybrid”, cu ajutorul căreia va spori eficiența propulsoarelor cu până la 0.7 l/100 km.
0
2,256
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!