Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Audi TT RS-R de la ABT este mai rapid decât R8! (Video)

28 Iulie 2017 - 12:15
Denis Godorozea
De obicei modelul Audi TT poate fi ușor trecut cu vederea, acesta însă dispune de un potențial enorm datorită superbului propulsor în 5 cilindri 2.5 TFSI pe versiunea RS. Atelierul german ABT Sportsline cunoaște cel mai bine, cum trebuie să arate și să performeze un TT RS. Proiectul TT RS-R disponibil atât pentru coupe, iar acum și pentru decapotabila TT RS Roadster, este unul de-a dreptul demențial.
Pachetul de performanță ABT Power R sporește puterea propulsorului de la 400 CP la 500 CP, în timp ce cuplul maxim crește de la 480 Nm la 570 Nm! Datorită puterii crescute Audi TT RS-R Coupe accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.4 secunde (-0.3 sec.), iar decapotabila TT RS-R Roadster are nevoie de 3.6 secunde (-0.3 sec.). Versiunea coupe este cu 0.1 secunde mai rapidă decât Audi R8 Coupe în versiunea de 540 CP, în timp ce decapotabila are o accelerație identică cu R8 Spyder! Atât coupe-ul, cât și decapotabila, au o viteză maximă de 300 km/h (+50 km/h).
Modelele TT RS-R Coupe și TT RS-R Roadster sunt dotate cu un kit aerodinamic realizat din fibră de carbon expusă la vedere, sistem de evacuare din inox cu finale supradimensionate, jante de 20 de inch ABT Sport GR şi inscripţii de culoare roşie “TT RS-R” la exterior şi interior. Același logo este proiectat pe asfalt la deschiderea ușilor.
Vor fi create doar 50 de exemplare Audi TT RS-R Coupe și 50 de exemplare TT RS-R Roadster. Cei de la ABT Sportsline ne delectează și cu două filmulețe unde apar modelele modificate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter