Noul BMW Seria 6 Gran Turismo primeşte accesorii M Performance

Bavarezii au dezvăluit o serie de accesorii BMW M Performance Parts pentru noua Seria 6 Gran Turismo, menite să-i accentueze caracterul sportiv. La exterior GT-ul versatil primeşte elemente de culoare neagră lucioasă, precum calandrul şi conturul geamurilor laterale, folia stilată Frozen Black cu inscripţia „M Performance” pe lateral, jantele bicolore de 21 de inch „încălţate” în cauciucuri de dimensiunea 245/35 R21 pe axul faţă şi 275/30 R21 pe axul spate şi corpuri pentru oglinzile retrovizoare realizate din fibră de carbon.
Performanţele noului BMW Seria 6 Gran Turismo sunt îmbunătăţite cu un sistem de frânare performant, ce dispune de etriere supradimensionate vopsite în culoarea roşie şi suplinite de magica literă „///M”. Pentru motorizările pe benzină 630i GT, 640i GT şi 640i xDrive GT este oferit şi un sistem de evacuare mai sonor realizat din inox, în timp ce celelalte motorizări pot beneficia de finalele stilate de evacuare, unele din ele având şi inserţii din fibră de carbon.

Pentru interiorul noului BMW Seria 6 Gran Turismo vor fi oferite volanele sportive M Performance, căptuşite în piele şi Alcantara. Toate accesoriile M Performance vor fi disponibile odată cu lansarea pe piaţă a modelului BMW Seria 6 Gran Turismo, în noiembrie 2017.
0
1,968
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!