Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Mercedes-Benz S-Class facelift părăsește linia de asamblare în regim autonom! (Video)

4 Iulie 2017 - 10:37
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a dat startul producției noului S-Class facelift la uzina germană din Sindelfingen. Pentru a demonstra cât de avansat este noul S-Class facelift, producătorul german a realizat un test mai puțin obișnuit. Dacă vă întrebați, când începe condusul autonom pentru nava amiral germană, răspunsul este - chiar după ce este asamblată!
Un exemplar Mercedes-Benz S 560 4MATIC de culoare Obsidian Black Metallic a părăsit linia de asamblare finală în regim absolut autonom! Sedanul a parcurs aproximativ 1.5 kilometri de la linia de asamblare până la zona de încărcare fără ca la volan să fie un conducător. Pentru a se asigura că ajunge la destinație fără probleme, pe lângă camerele, radarele și senzorii ultrasonici mașina a fost dotată cu o nouă tehnologie patentată, care include și un LiDar amplasat pe acoperiș.

Potrivit celor de la Mercedes-Benz, la moment, acest traseu îl fac lucrătorii, la volanul fiecărui exemplar asamblat, iar mai apoi acești lucrători sunt aduși înapoi, pentru a conduce următoarele mașini de pe linia de asamblare, iar în viitor acest lucru va fi realizat de automobilele în sine, fără implicarea angajaților. Astfel, în viitor mașinile asamblate vor părăsi uzina în regim autonom! În video de mai jos puteți vedea cum a avut loc experimentul.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter