Noul Renault Trafic SpaceClass poate fi transformat într-un oficiu pe roţi! (Video)

Cei de la Renault au dorit să cucerească cu utilitara Trafic un nou segment, destinat transporturilor de pasageri în confort desăvârşit, cu o versiune de lux numită Trafic SpaceClass. Dintr-o simplă utilitară aceasta poate fi transformat într-un oficiu confortabil pe roţi!
Elementele exclusiviste pot fi observate deja de la exterior, printre care blocurile optice cu lumini de zi LED în forma literei „L”, jantele de 17 inch din aliaj, logoul de pe aripa faţă „SpaceClass”, geamurile laterale şi spate fumurii, vopseaua caroseriei Comet Grey Metallic şi elementele vopsite în culoarea neagră satinată (corpurile oglinzilor retrovizoare, mânerele uşilor şi elementele de pe lateral ce trec în bara de protecţie spate).

Interiorul vine cu inserţii cromate, din aluminiu şi plastic negru lucios, tapiţerie din piele pentru scaune, covoraşe de culoare neagră, sistem multimedia cu display de 7 inch, conectivitate pentru smartphone, cameră retrovizoare, Bluetooth şi MP3.
Trafic SpaceClass este disponibil în două lungimi de caroserie şi în trei versiuni speciale, una cu până la 9 locuri, a doua numită „Signature” cu până la 7 locuri, ce se transformă în oficiu, rândurile doi şi trei de scaune fiind orientate faţă în faţă cu o masă generoasă transformabilă pe centru şi a treia, „Escapade”, destinate aventurierilor, dornici de escapade la natură, având posibilitatea de a transforma bancheta spate într-un pat imens pentru două persoane cu înălţimi de până la 1.95 metri. Pasagerii spate se pot delecta cu şase lumini LED din tavan, sistem de ventilare de la aerul condiţionat automat şi prizele USB şi de 12 volţi.

Noul Renault Trafic SpaceClass poate fi oferit cu propulsoarele Twin-Turbo Energy 1.6 dCi de 125 CP şi Energy 1.6 dCi de 145 CP, ambele cuplate la transmisia manuală în 6 trepte.
0
2,657
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!