Noul SUV compact Jaguar E-PACE va debuta pe 13 iulie. Iată cum au loc testele acestuia în diverse condiții! (Video)

Pe data de 13 iulie cei de la Jaguar vor dezvălui cel mai compact SUV din gama sa, care se va situa cu o treaptă mai jos de primul său SUV din istorie - F-PACE. Numit Jaguar E-PACE, SUV-ul compact va împrumuta elemente de design atât de la fratele său mai mare, cât și de la sport-car-ul F-TYPE, în timp ce blocurile optice spate aduc aminte de cele de pe viitorul SUV pur electric Jaguar I-PACE.
Construit pe o platformă din aluminiu, noul E-PACE va avea o gamă de propulsoare diesel și pe benzină din familia Ingenium. Nu va lipsi nici tracțiunea integrală și nici tehnologiile avansate de la bord.

Potrivit celor de la Jaguar au fost construite peste 150 de prototipuri, care au fost testate timp de 25 de luni de zile, în exces de 120,000 de ore de către 500 de ingineri în diverse condiții, inclusiv la temperaturi de la -40 până la +48 grade Celsius. Peste 400 de tururi au fost realizate pe celebrul Nurburgring Nordschleife.
Într-unul dintre cele mai severe teste E-PACE a fost lăsat cu motorul oprit și ușile deschise timp de o oră într-un bazin cu o adâncime de jumătate de metru, după care motorul a fost repornit.

Cum au avut loc testele noului Jaguar E-PACE puteți vedea în filmulețul de mai jos.
0
1,874
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!