Skoda anunţă un parteneriat cu legendarul Cirque du Soleil! (Video)

Cei de la Skoda au anunţat un parteneriat special cu legendarul şi faimosul Cirque du Soleil. Peste 180 de milioane de oameni au urmărit show-urile incredibile în cei puţin peste 30 de ani de existenţă a Cirque du Soleil.
În acest an artiştii talentaţi din Cirque du Soleil vor cutreiera lumea cu 10 show-uri speciale, care vor avea loc în pieţi cheie pentru brandul Skoda şi anume, Europa şi China. Cooperarea cu compania canadiană Cirque du Soleil, care este încheiată până în anul 2021, va ajuta pe cei de la Skoda să atragă milioane de clienţi potenţiali. Anual show-urile Cirque du Soleil atrag peste 11 milioane de spectatori. Mai mult decât atât, Cirque du Soleil are o bază mare de fani, cu peste 10 milioane de urmăritori pe reţelele de socializare. Skoda va apărea în promoțiile Cirque du Soleil, în publicitatea de stradă, produsele tipărite, reclamele TV și pe internet.

Cirque du Soleil este una dintre cele mai mari și mai importante companii de divertisment live din lume, care a început în 1984 cu doar 20 de artişti, iar acum are peste 4,000 de angajaţi, inclusiv 1,300 de artişti din 50 de ţări ale lumii. Show-urile acestora impresionează publicul cu acrobații şi coreografii impresionante, dar și personaje fascinante.
0
2,951
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!