Suzuki Vitara S la Women SUV Maraton: impresiile fetelor maratoniste despre cel mai dârz şi îndrăgit SUV

Vă vine să credeţi că Suzuki Vitara S a fost cel mai îndrăgit SUV pentru cel mai mare număr de maratoniste la Women SUV Maraton? Imaginaţi-vă că până şi fetele din echipajul Suzuki au stat în rând să probeze Jaguar F-PACE, spre exemplu, dar după aia au revenit cu bucurie pe Vitara S şi au zis „Nu, nouă ne place mai tare Suzuki”!
Prin ce le-a cucerit, deci, atât de mult Vitara S pe femeile de la Women SUV Maraton? Să fie naturaleţea lui în condus? Să fie manevrabilitatea excelentă, sistemul multimedia avansat sau faptul că Vitara S îndură fără nici o problemă orice tip de carosabil, permiţându-ţi să te simţi la fel de încrezut la volan în orice peisaj?

Suzuki Vitara S a fost singurul SUV din acest maraton care a avut ghinionul să aibă o pană la una din roţi, dar şi aici sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri le-a dat de ştire fetelor imediat că e o problemă la o roată şi noi, bărbaţii cu rol de asistenţă tehnică, am schimbat imediat roata de rezervă, după care am tras o fugă la cea mai apropiată vulcanizare. Cert este că Suzuki Vitara are toate aceste sisteme de siguranţă oferite standard, ca un adevărat model construit în Uniunea Europeană, spre deosebire de modelele coreene vândute în Moldova, care ademenesc cu preţuri de start similare, dar sunt aproape pustii în materie de siguranţă în dotările incipiente!
Dar haideţi să începem înşiruirea impresiilor despre Suzuki Vitara S chiar de la fetele care au format echipajul lui Suzuki Vitara S – Cristina Frolov, director Castel Mimi, şi Camelia Buzdugan, director Jolly Alon – iar apoi vă spunem şi un secret picant!

Cristina Frolov

Cristina conduce în viaţa de zi cu zi un SUV premium de talie mare, care îi place mult, dar despre care zice că ar vrea să abordeze virajele mai încrezut, pentru că e mai maleabil decât i-ar plăcea ei. Atunci când a urcat pe Suzuki Vitara S, primul lucru pe care l-a remarcat cu o licărire în ochi a fost cât de bine ţine virajele SUV-ul Suzuki! „Îmi place! Ia aşa de bine virajele, aşa de încrezut, cu mult mai bine decât maşina mea!”.
Iată ce ne spune Cristina despre Suzuki Vitara S după 4 zile în care a călătorit la bordul lui, alternând scaunului şoferului cu cel al pasagerului dreapta.

„Acest mic crossover, dar care este foarte încăpător, a fost descoperirea acestui maraton! L-am simţit ca un mic prieten fidel, care nu are cum sa te lase la nevoie. S-a purtat foarte bine atât pe traseu, cât şi pe porţiuni de drum foarte dificile! Consum mic, ager şi încăpător, ce se mai poate dori de la o maşina? Ah da – să arate bine, şi Frumuseţea asta mică a ochit şi aici!”
Camelia Buzdugan

Camelia era încântată că va conduce Suzuki Vitara S încă de dinainte de startul maratonului, atunci când am anunţat-o că în urma repartizării i-a revenit anume Vitara S! Era într-atât de entuziasmată şi încântată, încât reacţia ei contrasta îngrijorător cu reacţia echipajului de pe Mokka X, de exemplu, despre care vă povestisem ieri. Şi parcă ambele sunt oranj, şi parcă ambele sunt drăguţe, dar reacţiile fetelor au fost total diferite.

Secretul era în ataşamentul Cameliei pentru marca Suzuki şi pentru acest model! Am aflat cu satisfacţie şi entuziasm că, timp de mai mulţi ani, Camelia a condus un Suzuki Swift de generaţie precedentă, cumpărat nou din showroom-ul Suzuki. Iar foarte recent, cu puţin timp înaintea maratonului, Camelia şi-a schimbat maşina pe una nouă şi ce credeţi că a cumpărat? Suzuki Vitara S! Da, exact acelaşi model de maşină!
Vă daţi seama, deci, că pentru Camelia condusul la Women SUV Maraton a fost ceva absolut familiar, de parcă şi-ar fi condus propria maşină! Şi în acelaşi timp, nu poate exista nici un argument mai puternic în favoarea acestei maşini, decât alegerea cu propriul ban în favoarea acestui model, de la o domniţă aflată deja la cel de-a doilea model Suzuki din experienţa ei de şoferiţă!

Eva Elena

Eva Elena e cea care a condus doar episodic Vitara S în acest maraton, dar l-a îndrăgit din primele clipe. Paradoxal sau nu, dar tot pentru agilitate, manevrabilitate, design, pentru senzaţia de libertate pe care ţi-o dă. Iar Eva Elena e cu siguranţă o fire creativă, cu spirit liber, având creaţia fotografică drept ocupaţie de bază. Maratonistei i-au plăcut cel mai mult Suzuki şi BMW-ul X1 din această expediţie, parte a cărui echipaj a şi fost, menţionând că agilitatea şi manevrabilitatea e comună pentru ambele SUV-uri.
Şi aici vine şi partea secretului picant de care vă vorbeam la început. După ce-a luat sfârşit maratonul în mişcare, Elena îmi scrie un mesaj să mă întrebe dacă cei de la BMW ar vrea să vândă maşina participantă în maraton, dar acea maşină urma să treacă un tratament de service care ar fi făcut-o indisponibilă ceva timp. Apoi, la câteva zile distanţă, tot Elena mă întreabă de Suzuki. Se vede că i-au căzut tronc la inimă cele două maşini. Iar astăzi, chiar înainte de această relatare, ea mi-a împărtăşit şi marea veste: a semnat un contract de cumpărare a unui Suzuki SX-4 S-Cross până la urmă, pentru că i-a plăcut designul şi s-a dovedit a fi chiar mai mare decât Vitara S, dar cu ADN şi comportament foarte apropiat!

E exact ceea ce spunem noi de multe ori, că oamenii cumpărători de maşini noi nu analizează segmente ca la carte, concurenţi direcţi între ei şi tot aşa, ci adeseori maşini de segmente şi facturi total diferite, iar până la urmă conexiunea emoţională contează foarte mult în alegerea unei maşini. Aşa că Eva Elena va fi în curând fericita proprietară a unui nou SUV Suzuki, iar noi suntem extrem de fericiţi pentru ea!
Două dintre maratoniste sunt deja în tabăra SUV-urilor Suzuki! Au, deci, aceste SUV-uri un vino-n-coa’ în ele, care le cucereşte pe femei!
0
4,533
GALERIE FOTO (32 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!