TopCar transformă noul Porsche Panamera în ”coupe” de 650 CP!

Atelierul de tuning TopCar a modificat noua generație Porsche Panamera în caroseria 971, transformând-o în coupe! Ei bine, specialiștii ruși nu au înlăturat ușile spate, ci au ascuns mânerele acestora, mai exact, înlocuind mânerele cu altele retractabile, astfel, conferind modelului Panamera un aspect de coupe, cel puțin vizual.
Proiectul numit Stingray GTR Edition este extrem de complex deoarece practic toate elementele caroseriei, cu excepția acoperișului, au fost modificate, Panamera primind elemente realizate din fibră de carbon, printre care barele de protecție, aripile evazate, capota și spoilerul retractabil ce dispune de mici stabilizatoare laterale. Unice sunt și finalele de evacuare ce dispun de logoul TopCar.

Designul agresiv este condimentat și de jantele supradimensionate marca HRE, ADV.1 sau 1221. Unele elemente, precum capota, pot fi comandate și din fibră de carbon expusă la vedere. Prețul kitului aerodinamic începe de la 22,000 de euro…
Pentru doritorii de mai multă exclusivitate sunt oferite inserții din fibră de carbon sau lemn pentru interior, piele din crocodil sau elementele poleite cu aur de 24 de carate.

Dornicii de performanțe pot opta pentru resoftarea unității de control al V8-ului Biturbo de 4.0 litri de pe Panamera Turbo, ceea ce va spori puterea de la 550 CP la un total de 650 CP!
0
2,142
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!