Trabucul şi găleata de apă – unităţi de măsură a confortului noului Audi A8 (Video)

Cine poate testa mai bine confortul unei limuzină decât un şofer profersionist, care a avut la bord celebrităţi precum Jhonny Depp sau pe co-fondatorul Google, Larry Page? Directorul companiei VIP Chauffeur, Eddie Sinclair, este familiarizat cu precedenta generaţie Audi A8, iar în filmuleţul de mai jos, acesta este invitat să conducă noua generaţie Audi A8 lansată recent.
Pentru a face provocarea şi mai dificilă, pe lângă răspunzătorul pentru dinamica maşinilor Audi, Victor Underberg, Eddie a avut la bord alţi doi “pasageri” extrem de pretenţioşi. Rulând în regimul Comfort, Eddie totuşi a vărsat un pic de apă pe parbriz într-o curbă, iar în regimul Dynamic, atunci când suspensia a devenit mai fermă, găleata nu a avurt şanse şi a căzut de pe capotă zdrobindu-se de asfalt. Cel de-al doilea „pasager” a fost un trabuc, care fiind amplasat deasupra bordului, nu trebuia să se rostogolească în curbe. Această provocare Eddie a îndeplinit-o cu brio, trabucul rămânând neclintit.
După provocările îndeplinite, Eddie Sinclair a luat loc în spate şi a menţionat că noul Audi A8 are materiale de calitate şi un confort desăvârşit, creând o senzaţie de „covor magic”.
0
2,978
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!