Un hoţ ce a furat un Opel/Vauxhall Astra a fost imobilizat datorită sistemului OnStar!

Modelele moderne Opel şi gemenele cu volanul pe dreapta Vauxhall, sunt echipate cu sistemul OnStar, ce oferă clienţilor asistenţă 24 din 24 de ore, ba chiar ajută să prevină furtul automobilului! Un proprietar de Vauxhall Astra de ultima generaţie pe nume James Watson ajuns la serviciu în centrul oraşului Glasgow, Scoţia, a fost scos cu forţa din automobilul său de către un hoţ, care i-a şi furat maşina.
Fiind în şoc de cele întâmplate, James a anunţat poliţia, menţionând că maşina este echipată cu sistemul OnStar. Datorită colaborării poliţiei cu asistenţii OnStar, maşina a putut fi localizată cu ajutorul GPS-ului integrat, iar odată ce infractorul a oprit motorul la o benzinărie, asistenţii OnStar au imobilizat maşina, care nu a mai putut fi pornită. Între timp poliţia a ajuns la benzinăria unde se afla maşina şi, la rândul său, a imobilizat infractorul.

Hoţul a reuşit să parcurgă doar 4 mile (6 km) de la locul infracţiunii, iar acum va trebui să stea 10 luni şi 15 zile după gratii pentru fapta săvârşită, iar după ce îşi va ispăşi pedeapsa nu va avea voie să conducă un automobil timp de 9 luni.
0
2,395
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!