Velar – al patrulea reprezentant al familiei Range Rover

4 Iulie 2017, 14:08
Redacția PiataAuto.md, cu referire la Land Rover Moldova
Începând cu 1 iulie, timp de o lună de zile, toți doritorii pot face cunoştinţă cu noul Range Rover Velar, care a ajuns în salonul Land Rover din Chișinău. Segmentul SUV-urilor de lux a fost inaugurat în anul 1970 – atunci compania Land Rover a prezentat în premieră originalul Range Rover.
Situat între Range Rover Evoque şi Range Rover Sport, Velar oferă un confort şi o manevrabilitate incredibile pentru segmentul SUV-urilor de dimensiuni medii. Aparența noului Velar exprimă evoluţia ADN-ului Range Rover şi demonstrează cum vor fi viitoarele generaţii de SUV-uri luxoase din această familie. Aspectul futurist este accentuat de farurile Matrix Laser LED ce oferă o iluminare la 550 de metri, mânerele ascunse, care contribuie și la cea mai bună aerodinamică din gama producătorului britanic, coeficientul aerodinamic fiind egal cu 0.32.
Silueta dinamică și formele atletice sunt subliniate de ampatamentul generos, ce asigură SUV-ului un interior suficient de spațios pentru cinci adulți. Simplitatea și tehnologizarea este accentuată și la interior, prin lipsa practic în totalitate a butoanelor, care au fost înlocuite cu comenzile tactile. Nu este doar stilat, dar și practic, Velar având un volum al portbagajului de 673 de litri.
Pentru a cunoaște noul Range Rover Velar pe viu, toţi doritorii pot vizita salonul Land Rover Moldova situat pe bulevardul Dimitrie Cantemir, 14 din Chişinău.
0
2,133
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!