Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT modifică noul Audi RS5

11 August 2017 - 09:19
Denis Godorozea
Noua generaţie Audi RS5 dispune de un propulsor V6 Twin Turbo de 2.9 litri, ce dezvoltă 450 CP şi 600 Nm. Faţă de predecesor, care avea un V8 aspirat natural, acesta are avantaj doar în cuplu, puterea însă fiind aceeaşi. Cei de la ABT Sportsline au decis că noul RS5 trebuie să primească mai multă putere decât predecesorul său, concomitent sporindu-i şi cuplul.
În urma instalării unităţii de control ABT Power, puterea creşte cu 60 CP la 510 CP, iar cuplul maxim urcă cu 80 Nm la 680 Nm! În rezultat coupe-ul cu tracţiune integrală quattro accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.7 secunde, sau cu 0.2 secunde mai rapid decât versiunea nemodificată. Viteza maximă însă, rămâne a fi limitată la 250 sau 280 km/h, în dependenţă de opţiunea aleasă de către proprietar la procurarea maşinii. Surplusul de putere este activat doar în regimul Dynamic, în celelalte regimuri motorul livrează performanţele din uzină.
Pentru exterior noul Audi RS5 primeşte doar jante de 20 de inch din seria GR, fiind disponibile şi seriile DR, FR şi jantele forjate ER-F. Un alt detaliu este proiectorul LED, care proiectează logoul ABT pe asfalt, atunci când portierele sunt deschise. Exemplarul din imagini mai dispune şi de opţiuni din uzină precum blocurile anticeaţă sau elementele decorative realizate din fibră de carbon.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter