Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Chinezii de la Chery vor ataca Europa cu un nou brand electrificat care va debuta la Frankfurt!

16 August 2017 - 14:25
Denis Godorozea
Compania Chery este unul dintre cei mai mari producători auto din China (peste 6 milioane de vehicule vândute în 20 de ani de istorie), fiind şi cel mai mare exportator chinez, care a reuşit să exporte 1.2 milioane de vehicule. Pentru a spori expansiunea globală, chinezii anunţă că vor lansa un nou brand global pe 12 septembrie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt!
Cu acest brand chinezii planifică să atace piaţa Europei, iar primul model care va fi lansat de noul brand va fi un SUV compact, prototipul căruia va debuta la Frankfurt. Noul brand al celor de la Chery va oferi modele în diferite segmente, care vor fi practice, plăcute în condus, vor avea tehnologii de conectivitate moderne şi vor oferi un grad înalt de personalizare. Toate modelele for fi construite pe o platformă nouă extrem de calitativă, care va adopta propulsii electrificate – hibrid, plug-in hibrid sau pur electrice!
Vehiculele noului brand chinez vor fi create în noile centre inginereşti şi de design, care vor fi construite în Europa. La momentul actual Chery dispune de patru uzine, care pot produce 1 milion de vehicule, 1 milion de propulsoare şi 600,000 de transmisii – suficient pentru a satisface piaţa Europei. În afara Chinei, chinezii dispun de 10 uzine şi 1,200 de distribuitori. Anul trecut Chery a produs 700,000 de automobile (+28% faţă de 2015), 100,000 dintre care au fost exportate, constituind 30% din totalul exporturilor de automobile din China.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter