Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Culoarea acestui Porsche 911 Turbo S costă peste 80,000 de euro!

15 August 2017 - 15:37
Denis Godorozea
De multe ori la procurarea unui automobil, opţiunile încep a adăuga considerabil de mult la preţ, uneori dublându-l pe cel al automobilului! Probabil, unul dintre cele mai absurde preţuri pentru o opţiune, este cel pentru culoarea exclusivistă a acestui Porsche 911 Turbo S, creat de către specialiştii diviziei Porsche Exclusive Manufaktur.
Nuanţa verde ce-şi schimbă culoarea la lumină în galben, este numită Python Green „Chromaflair” şi costă nici mai mult, nici mai puţin decât 82,645 de euro! Peste 80,000 de euro doar pentru culoare! Pe lângă aceasta super-car-ul german vine cu mai multe opţiuni exclusiviste costul cărora, împreună cu culoarea exotică, s-a ridicat la peste 107,000 de euro! Cu această sumă poate fi procurat un Porsche 911 Carrera 4S în Moldova şi mai rămân câteva mii pentru opţiuni! Culorile exclusiviste din seria „Chromaflair” sunt aplicate doar pe 5 automobile anual, fiind disponibile nunţe de albastru, violet sau auriu cu un efect similar.
Acest Porsche 911 Turbo S exclusivist a fost prezentat în cadrul evenimentului AvD Oldtimer Grand Prix, care a avut loc week-end-ul trecut pe circuitul de la Nurburgring.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter