Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

În America există o biserică „drive-in”. Asculţi slujba direct din maşină!

3 August 2017 - 15:40
Denis Godorozea
Americanii au fost cei care au inventat cinematografele drive-in şi fast-food-urile drive-in, dar aţi intuit de existenţa unei bisericii drive-in? În statul Florida, SUA, există o asemenea biserică, numită Daytona Beach Drive-In Christian Church.
Aici, credincioşii pot veni cu maşina, pe care o parchează pe un teritoriu în faţa bisericii, setează radioul la o frecvenţă anumită şi ascultă slujba prin intermediul boxelor direct în maşină!
Istoria bisericii din Daytona Beach începe de la începutul anilor ’50 ai secolului trecut. Locul acesta era încă un cinematograf drive-in, atunci când a început să fie şi locul pentru slujbele bisericeşti. Sâmbătă seara aici se rulau filme, iar duminica dimineaţa cinematograful se transforma în biserică! Biserica operează din anul 1953 şi nu încetează să primească credincioşii mai bine de 60 de ani.
Potrivit celor ce vizitează biserica drive-in, aceştia au un plus de confort aflându-se în maşina personală, pot îmbrăca hainele pe care şi le doresc, având doza de intimitate pe care o oferă transportul personal, mai mult decât atât, îşi pot lua şi animalele de companie, fără a deranja pe cineva. Care este procesul şi cum decurg slujbele în biserica drive-in puteţi urmări în filmuleţele de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter