Noi imagini din expediţia celor cinci moldoveni prin munţii Altai
9 August 2017, 10:29
anunţam ieri despre expediţia inedită prin munţii Altai, în care participă cinci moldoveni, iar astăzi avem şi imagini proaspete de la aceştia!
Reamintim că aventurierii trebuie să parcurgă un traseu extrem de dificil şi solicitant cu o lungime de peste 2,000 de kilometri la ghidonul motocicletelor BMW G650GS.
Acest traseu include, în mare parte, zona Platoului Ukok, care se află la hotarul dintre Rusia, Kazahstan,
China şi Mongolia.
Aventurierii moldoveni au ajuns în satul Kosh-Agach din republica Altai, iar astăzi urmau să parcurgă o rută de 170 de kilometri pe stepa Chuya, care se mărgineşte cu hotarul Mongoliei. Autorităţile mongoliene însă, le-au
interzis accesul pe fâşia de frontieră, iar din această cauză a fost modificat traseul expediţiei, pe o rută un pic mai îndepărtată de hotarul Mongoliei.
Conaţionalii noştri însă, nu-şi pierd spiritul de aventură, continuând expediţia din care nu lipseşte şi un alt elemente important - steagul Moldovei!
În galeria de mai jos puteţi vedea locurile pitoreşti pe care au reuşit să le viziteze cei cinci moldoveni aventurieri în primele zile ale expediţiei prin munţii Altai.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,890
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!