Noua generaţie BMW X4 a fost deconspirată!

Spionii au surprins noua generaţie BMW X4 fără urmă de camuflaj în timp ce era transportată din uzina nord-americană din Spartanburg! Cum era şi de aşteptat, noul BMW X4 împrumută partea frontală de la noua generaţie BMW X3, păstrând silueta dinamică a predecesorului, surprizele însă vin de la posterior.
Aici noul X4 vine cu blocuri optice extrem de înguste şi lungi, locul pentru placa de înmatriculare migrând pe bara de protecţie spate, iar în spaţiul dintre blocuri s-a adăpostit logoul BMW. Nu vă pare cunoscută ideea? Rivalul Mercedes-Benz GLC Coupe are un design apropiat! Ei bine, cei de la Mercedes-Benz au fost primii, care au copiat silueta lui X6 cu modelul GLE Coupe, iar acum bavarezii vin cu un răspuns - un posterior realizat în stilul rivalilor. O formă nouă are şi geamul fix lateral, curbura lui Hofmeister având o formă geometrizată.
Exemplarul surprins este un BMW X4 M40d, dotat cu un propulsor diesel de 3.0 litri în 6 cilindri, care va livra peste 300 CP. Întreaga gamă de propulsoare, va fi preluată de la BMW X3.
0
3,265
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!