Noul BMW M5 va debuta pe 21 august! (Video)

Mult aşteptata dezvăluire a noii generaţii BMW M5 va avea loc pe 21 august, înaintea premierei mondiale care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie.
Înaintea dezvăluirii oficiale bavarezii lansează un nou video de teasing, unde apare parţial noul M5. Imaginile însă nu ne oferă prea multe detalii, care nu au fost arătate anterior. În schimb, acum cunoaştem că noul BMW M5 va avea un consum mixt de 10.5 l/100 km, iar nivelul emisiilor CO2 va constitui 241 g/km.

Reamintim că sub capota noului BMW M5 se va adăposti unitatea pe benzină V8 Twin Turbo de 4.4 litri, care va dezvolta în jur de 600 CP și peste 700 Nm şi va fi cuplată la transmisia automată în 8 trepte M Steptronic.
Sedanul bavarez va fi dotat şi cu un sistem inteligent de tracţiune integrală, care va putea deconecta puntea faţă, pentru a transforma maşina în una cu tracţiue doar pe puntea spate. Datorită tracţiunii integrale noul BMW M5 va putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 3.5 secunde, iar până la 200 km/h acceleraţia va fi mai rapidă comparativ cu rivalii săi.
0
1,882
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!