Noul MINI Electric Concept prefațează un viitor electromobil de producție (Video)

În 2008 a fost lansat vehiculul electric MINI E, care a fost produs în peste 600 de exemplare pentru a fi testate în lumea întreagă, iar tehnologia care a stat la baza acestora fiind ulterior implementată în BMW i3.
Doar în 2019 cei de la MINI vor lansa un adevărat vehicul electric de producție, care va fi bazat pe hatchback-ul MINI și va fi inspirat din noul MINI Electric Concept. Conceptul vopsit în culoarea mată Reflection Silver este condimentat de accente de culoare galbenă Striking Yellow, care simbolizează apartenența la vehicule ecologice MINI, care vor fi grupate sub brandul MINI Electric.
Hatchback-ul electric dispune de elemente aerodinamice, jante stilate de 19 inch dotate cu elemente printate la imprimanta 3D, blocurile optice față cu LED-uri ce amintesc de casca de protecție, în timp ce blocurile optice spate au LED-uri amplasate în forma de jumătăți din steagul Union Jack.

Noul MINI Electric Concept, care va fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, nu este alt ceva decât un studiu de design și o afirmație din partea producătorului britanic, că-și dorește să lanseze un vehicul pur electric în 2019.
Specificațiile conceptului nu sunt dezvăluite, sperăm însă ca modelul de producție să indice o autonomie apropiată de 500 km.
0
2,243
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!