Noul Opel Insignia Grand Sport - în curând în Moldova

2 August 2017, 13:37
Redacţia PiataAuto.md, cu referire la East-Auto-Lada
Noua, cea de-a doua generaţie Opel Insignia, în curând va apărea în showroom-ul distribuitorului oficial Opel în Moldova, companiei East-Auto-Lada.
Noul Opel Insignia Grand Sport va fi disponibil în Moldova la un preţ de start de 15,952 de euro, în motorizări supraalimentate pe benzină de 1.5 şi 2.0 litri, cu puteri cuprinse între 140 şi 260 CP, dar şi în motorizări diesel, de 1.6 şi 2.0 litri, ce oferă între 110 şi 170 CP. Propulsoarele sunt cuplate atât la cutia de viteze manuală în 6 trepte, cât şi la noua cutie automata în 8 trepte. Pe lângă tracţiunea faţă este oferită şi tracţiunea integrală 4x4, care în locul diferenţialului spate utilizează principiul Twinster, cu două ambreiaje, care oferă distribuirea vectorială a cuplului.

Noul Opel Insignia Grand Sport a crescut în dimensiuni faţă de predecesor, dar a devenit cu 175 kg mai uşor! Având un ampatament cu 92 mm mai mare, Insignia Grand Sport oferă pasagerilor spate mai mult spaţiu, în timp ce silueta este mult mai elegantă, dinamică şi arătoasă. La interior se regăseşte planşa de bord digitală, precum şi sistemul multimedia InteIliLink cu display de 8 inch, conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto.
Liftback-ul german oferă o serie de tehnologii moderne, precum blocurile optice full-LED IntelliLux LED de a doua generaţie, care sunt mai luminoase, oferind o iluminare la o distanţă de 400 de metri, sistem de frânare autonomă, camere la 360 de grade, cruise-control adaptiv, dar şi sisteme active de siguranţă precum Lane Keep Assist, care face corecţii cu volanul, Lane Departure Warning şi Rear Cross Traffic Alert.
Pentru mai multe informaţii despre noul Opel Insignia Grand Sport vizitaţi showroom-ul East-Auto-Lada, situat pe str. Chişinăului 3, Calea Orheiului.
0
2,539
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!