Noul Porsche Cayenne a fost deconspirat în detaliu! Cât de mult diferă faţă de predecesor?

Înaintea premierei de la 29 august, imaginile oficiale cu a treia generaţie Porsche Cayenne s-au „scurs” pe internet. În ciuda aparenţei sale identice cu cea de-a doua generaţie, noul Cayenne este cu totul diferit, în ceea ce priveşte formele şi proporţiile.
Noul Porsche Cayenne are un design mult mai dinamic, cu o siluetă apropiată de cea a lui Macan, cu o lunetă amplasată la un unghi mai mare şi geamurile laterale cu o formă mai rotunjită, inspirată din compactul Macan. Geamul de după uşile spate este mai mic şi mai dinamic ca formă.
Posteriorul este cel, unde modificările sunt cu adevărat vizibile. După cum menţionam şi în articolele precedente, blocurile optice spate sunt inspirate din cele regăsite pe noua Panamera. În sfârşit, Cayenne are blocuri optice spate cu adevărat arătoase! Blocurile optice faţă au o formă mai simplistă, fiind amplasate pe extremităţi, sporind vizual lăţimea SUV-ului german.
Interiorul, de asemenea, a suferit schimbări, fiind, în mare parte, inspirat din cel al noii Panamera. Din cauza introducerii sistemului multimedia PCM cu un display de 12 inch, prizele centrale ale sistemului de ventilare, au migrat sub display, devenind orizontale, la extremităţile bordului însă, aceste prize rămân a fi verticale, adoptând o nouă formă. Consola centrală este identică cu cea a Panamerei, precum şi planşa de bord Porsche Advanced Cockpit.
Cel mai probabil, noul Cayenne va primi şi motorizările regăsite pe Panamera, printre care două propulsoare V6 Twin Turbo, care vor dezvolta 330 CP pe versiunea Cayenne şi 440 CP pe Cayenne S şi un V8 Twin Turbo de 4.0 litri, care va oferi 550 CP pe Cayenne Turbo.
Nu vor lipsi nici propulsoarele diesel V6 şi V8 (care nu vor ajunge prea curând în SUA), în timp ce cea mai performantă versiune va fi modelul hibrid Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid echipat cu propulsorul pe benzină de 4.0 litri V8 Twin Turbo (550 CP şi 770 Nm) şi cu un motor electric (136 CP şi 400 Nm), pentru o putere cumulată de 680 CP şi 850 Nm!
0
2,940
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!