Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet va debuta la Pebble Beach (Video)

9 August 2017 - 12:43
Denis Godorozea
La Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, care va avea loc pe 20 august, cei de la Mercedes-Benz vor dezvălui o decapotabilă conceptuală, numită Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Noul concept va fi nu altceva decât versiunea cu acoperiş pliabil al coupe-ului Vision Mercedes-Maybach 6, prezentat anul trecut la acelaşi Concurs de Eleganţă.
Din primul video de teasing putem observa unele elemente ale decapotabilei, care se va deosebi de coupe, evident, prin lipsa acoperişului fix, printr-o culoare albastră, jante spiţate de 24 de inch, un interior la fel de futurist, dar, precum şi jantele, mai apropiat de unul de producţie, având acum prize ale sistemului de ventilare. Ar putea acest lucru indica despre relansarea brandului Maybach cu modele exclusiviste pur electrice?
Precum şi coupe-ul, decapotabila, cel mai probabil, va avea la bază aceeaşi propulsive electrică care oferă 750 CP, o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de mai puţin de 4 secunde, o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h şi o autonomie de 500 km datorită pachetului de baterii de 80 kWh.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter