Noul Volkswagen Crafter California XXL este o casă pe roţi de vis!

Cu toţii cunoaştem modelul Volkswagen California, care este destinat escapadelor la natură şi călătoriilor cu familia. La Salonul Caravanelor din Dusseldorf, care va avea loc între 26 august şi 3 septembrie 2017, cei de la Volkswagen vor dezvălui o versiune a Californiei şi mai generoasă, bazată pe noul Crafter.
Numit California XXL, noul model este un concept, care demonstrează ceea ce va oferi viitoarea casă pe roţi, creată pe baza noului Crafter.

Conceptul este vopsit într-o schemă bicoloră şi dispune de un acoperiş înalt fix, care aduce înălţimea la 2.9 metri. În ciuda înălţimii mari, coeficientul aerodinamic nu a suferit prea mult. În schimb, datorită spaţiului generos, la interior s-a regăsit loc nu doar pentru un pat de doi metri, o bucătărie cu aragaz, frigider, chiuvetă şi o masă extensibilă, dar şi pentru o cabină de duş şi veceu!
Scaunele faţă pot fi rotite la 180 de grade, cu faţa înspre singura banchetă din spate. Pentru a amplasa toate aceste comodităţi compact, mai multe elemente sunt transformabile. Spre exemplu, chiuveta din veceu este pliabilă.
0
3,492
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!