Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Privelişte tristă: 150 de automobile clasice au fost distruse într-un incendiu din SUA (Video)

11 August 2017 - 13:51
Denis Godorozea
Atunci când o maşină clasică este distrusă, orice pasionat auto ar plânge, măcar în suflet, iar când sunt distruse peste 150 de automobile clasice, este o adevărată tragedie! Anume acest lucru s-a şi întâmplat în Staunton, statul Illinois, SUA. Un incendiu de proporţii a izbucnit în Country Classic Cars, distrugând peste 150 de automobile clasice, inclusiv maşinile clienţilor.
Majoritatea automobilelor fuseseră expuse la vânzare la preţuri ce variau între 750 şi 70,000 de dolari, o mare parte din ele având un preţ indicat mai mic de 20,000 de dolari şi nu reprezentau o valoare istorică. Spre exemplu, acest Chevrolet Coupe din 1948, una din puţinele maşini, care mai poate fi recunoscută şi care apare pe mai multe imagini captate după incendiu, avea un preţ de 13,750 de dolari. O mare parte din automobile au fost produse în perioada anilor ’20 - ’80 ai secolului trecut, fiind în starea lor original, nerestaurate.
Incendiul a izbucnit marţea trecută pe la orele 20:00. În jur de 100 de pompieri din 13 departamente diferite, au luptat cu focul ore întregi, o problemă fiind lipsa hidrantului în apropierea locaţiei, cel mai apropiat hidrant fiind amplasat la aproape 2 kilometri distanţă, forţând aproape 20 de cisterne să circule până la hidrant pentru a aduce apa necesară pentru a stinge focul. Doar peste două ore şi jumătate incendiul a fost luat sub control, maşinile clasice însă fiind deja distruse. Poliţia din Illinois investighează cauzele izbucnirii incendiului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter