Un BMW Seria 4 a căzut în gol de la al 7-lea etaj ai unei parcări supraetajate din SUA! (Video)
15 August 2017, 14:01
S-a întâmplat pe 13 iulie 2017 într-o parcare supraetajată din Austin, SUA, atunci când Christi Bowmer, o femeie în vârstă de 49 de ani, la volanul unui BMW 428i Convertible, a „încurcat
pedalele” şi a trecut de bariera realizată din fire metalice, căzând în gol de la al 7-lea etaj, lovind asfaltul şi un Chevrolet Tahoe, care a scăpat ca prin minune de a fi strivit de BMW-ul
„zburător”! Muncitorii de la o construcţie apropiată s-au grăbit să o ajute pe Christi Bowmer, care a fost dusă la spital cu fracturi şi hemoragie arterială în regiunea capului.
După unele calcule, impactul cu asfaltul a avut loc la o viteză de aproximativ 72 km/h. Reamintim, că IIHS şi Euro NCAP, realizează impacte similare, cu o acoperire totală a părţii frontale de un perete rigid, dar viteza impactului este de 50 km/h. Astfel, BMW-ul, mai ales decapotabil, care are o structură mai slabă comparativ cu un coupe, s-a comportat excelent în acest accident.

Femeia vrea să dea în judecată proprietarii parcării, unde anterior a mai avut loc un caz similar, din cauza construcţiei fragile cu fire metalice. Atunci un SUV a trecut de fire, dar nu a căzut, rămânând suspendat în aer.
În filmuleţele de mai jos puteţi
vedea momentul impactului surprins de camerele de securitate, dar şi interviul cu Christi Bowmer, care a petrecut două săptămâni la spital, destăinuind că a crezut că va muri în acel accident teribil.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,657
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!