Viitorul Suzuki Jimny a fost deconspirat! Se aseamănă cu un mini G-Class!

În ultimii ani cei de la Suzuki lansează modele incredibil de bune și foarte atractive ca preț, printre care SUV-urile SX4 Cross și Vitara. Unul dintre cele mai legendare modele din gama Suzuki, tot-terenul Jimny lansat în îndepărtatul 1998, urmează să primească o nouă generație, care promite să fie la fel de atractivă.
Recent spionii au surprins prototipul viitoarei generații Suzuki Jimny în timpul testelor, iar în una dintre prezentări, a fost pozat modelul complet dezgolit!

Din imaginile prototipului camuflat, observăm că acesta seamănă mult cu un Mercedes-Benz G-Class de dimensiuni compacte! Aceleași blocuri optice circulare, aceeași capotă aproape orizontală, aceleași aripi evazate și același acoperiș!
În ciuda aparenței similare cu G-Class, care, în mare parte este dictată de lățimea sporită a mașinii, viitorul Jimny, de fapt, repetă formele predecesorului actualului Jimny, modelului Samurai. Dacă actualul Jimny era o versiune cu un design modern, inspirat din Samurai, atunci viitorul Jimny, va avea un design și mai apropiat de cel al lui Samurai.
Aici vin în forță primele imagini care au deconspirat aspectul viitorului Suzuki Jimny, iar pe acestea noul model nipon nu mai pare la fel de similar ca design cu G-Class, precum prototipurile camuflate. Noul Jimny va fi și mai fițos, oferind combinații de caroserii bicolore, în timp ce la interior, în vecinătatea planșei de bord cu design clasic, va fi amplasat un display imens al sistemului multimedia.
Arhitectura viitorului Jimny va păstra cadrul dur, dar va avea parte de un nou sistem de tracțiune integrală AllGrip Pro și propulsoare moderne. Viitorul Suzuki Jimny va debuta în calitate de concept la Salonul Auto de la Tokyo din 2017, iar în 2019 va fi scos pe piață și modelul de producție.
0
3,038
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!