ARES X-Raid - cel mai bizar Mercedes-Benz G-Class! (Video)

De-a lungul anilor legendarul Mercedes-Benz G-Class a trecut prin sute de modificări, a primit unele dintre cele mai ridicole versiuni (6x6, G650 sau G500 4x4²), precum și zeci de programe de tuning de la ateliere de tuning din lumea întreagă. Totuși, de fiecare data, Gelandewagen rămânea recognoscibil, cu al său design pătrățos și brutal.
Atelierul italian ARES Design, care este specializat în modificarea modelelor luxoase, destinate, în mare parte, clienților din Dubai, a creat proiectul X-Raid pentru a sculpta exteriorul iconic al lui G-Class în unul mai rotunjit și inspirat din conceptul Mercedes-Benz Vision Ener-G-Force.
În rezultat toate elementele de la exterior au fost înlocuite cu altele realizate din fibră de carbon, ceea ce a ajutat la reducerea greutății cu 200 kg. ARES X-Raid a primit și blocuri optice moderne, preluate de la sedan-urile Mercedes-Benz, în timp ce șasiul a primit axele portante de la versiunea G500 4x4² și jante forjate de 22 de inch.
Fiind bazat pe versiunea G 63 AMG, sub capot se regăsește unitate de 5.5 litri V8 Biturbo, puterea căreia a fost crescută la 835 CP, iar cuplul maxim la 952 Nm! Limitatorul vitezei a fost mutat la 250 km/h, ceea ce este enorm pentru o asemenea gardă la sol!
Interiorul, de asemenea, a fost modificat substanțial, primind un bord remodelat, inserții din lemn și piele italiană. Fiind un proiect care va fi produs într-un număr extrem de limitat, fiecare model se va deosebi la exterior și la interior prin opțiuni specifice, pe care le va alege clientul.
0
3,204
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!