Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Au fost anunţate preţurile pentru noua generaţie Porsche Cayenne în Moldova

5 Septembrie 2017 - 16:31
Denis Godorozea
Noua, cea de-a treia generaţie Porsche Cayenne, care debutat recent cu un design mult mai atractiv şi cu un substrat tehnic nou şi tehnologii moderne, poate fi comandată în Moldova!
Da, deja acum noul Cayenne poate fi comandat la noi în ţară, dar la moment sunt disponibile doar două motorizări la alegere. Cât va costa noul Cayenne în Moldova? Motorizarea incipientă Cayenne, care este dotată cu benzinar V6 Twin Turbo de 3.0 litri (340 CP şi 450 Nm) şi cu noua transmisie automată în 8 trepte Tiptronic S, va avea un preţ de start în Moldova de 69,700 de euro.
Cea de-a doua motorizare disponibilă este şi următoarea în ierarhie – Cayenne S. Aceasta este dotată cu un V6 Twin Turbo de 2.9 litri (440 CP şi 550 Nm) şi cuplată la aceeaşi transmisie automată în 8 trepte Tiptronic S. Preţul pentru versiunea Porsche Cayenne S în Moldova va porni de la 83,900 de euro.
Este de menţionat că preţurile pentru noua generaţie Cayenne sunt identice celor pentru predecesor în aceleaşi motorizări. Noua generaţie Porsche Cayenne va ajunge în showroom-ul Porsche Moldova către vara anului viitor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter