BMW Individual celebrează 25 de ani cu o Seria 7 inspirată din iahturile de lux!

Divizia exclusivistă BMW Individual Manufaktur împlinește 25 de ani de existență, iar pentru a celebra acest jubileu, bavarezii au creat un exemplar extrem de special numit BMW Individual M760Li inspired by Nautors Swan, care va fi prezentat pe 12 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Fiind creat pe baza modelului M760Li xDrive V12 Excellence, modelul jubiliar dispune de elemente inspirate din renumitele iahturi de lux finlandeze Nautors Swan. La exterior limuzina bavareză se deosebește prin culoarea BMW Individual Damask Red, cu care au fost vopsite și etrierele, inscripțiile „SWAN” amplasate pe etriere, geamurile spate și pe inserția blocurilor optice spate, de la care pornește o linie albă de-a lungul caroseriei – accent, întâlnit deseori pe modelele Rolls-Royce.
Interiorul este locul, unde se întâmplă adevărata magie! Inserțiile sunt realizate din lemn, iar pe podea, precum și în portbagaj, se regăsesc plăcile din lemn, similare iahturilor, care sunt delimitate de fâșii din cauciuc, care permit lemnului să se comprime și să se dilate. Aceste elemente din lemn au fost confecționate manual de către specialiștii finlandezi de la Nautors Swan și înlocuiesc covorașele tradiționale.
Interiorul a fost căptușit în pielea fină Merino de culoare albă Smoke White și culoare maro Criollo Brown, pe tetiere fiind brodat logoul celor de la Nautors Swan, care reprezintă o lebădă stilizată. În portbagaj a fost utilizată Alcantara de culoare albă Smoke White.
În ciuda somptuozității sale limuzina de lux poate accelera extrem de rapid, având nevoie de doar 3.7 secunde până la prima sută de kilometri și totul datorită propulsorului V12 Twin Turbo de 6.6 litri ce dezvoltă 610 CP și 800 Nm, precum și a tracțiunii integrale xDrive și a cutiei de viteze automate Steptronic Sport în 8 trepte.
0
2,847
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!