FRANKFURT 2017: Kia dezvăluie noul Sorento facelift

14 Septembrie 2017, 10:30
Redacția PiataAuto.md
Doar după trei ani de la lansare, SUV-ul cu 7 locuri al celor de la Kia, modelul Sorento, a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră, care i-a împrospătat aspectul și l-a suplinit cu tehnologii moderne. Pe lângă toate acestea, noul Sorento facelift a primit în premieră și interpretarea sportivă GT Line, pe care am surprins-o la standul producătorului coreean de la Frankfurt.
Interpretarea Sorento GT Line se deosebește prin blocurile ceaţă care sunt formate din LED-uri grupate câte patru elemente, jante de 19 inch, etriere vopsite în culoarea roșie și finale rectangulare pentru sistemul de evacuare a versiunii diesel 2.2 CRDi (200 CP şi 441 Nm). Nouă este și transmisia automată în 8 trepte, care este disponibilă pe dieselul menționat mai sus.
La interior noul Sorento facelift vine cu sistem multimedia cu display de 8 inch, conectivitate Apple CarPlay şi Android Auto, precum şi navigaţie de la TomTom, iar siguranța este asigurată de pachetul de tehnologii DRiVE WISE, care include sisteme noi precum Lane Keeping Assist System sau Driver Attention Warning (previne distragerea sau somnolenţa conducătorului).
0
2,742
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!