Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017 LIVE: Conceptul Audi Aicon nu are volan și pedale! (Video)

13 Septembrie 2017 - 09:10
Denis Godorozea
Cei de la Audi au dezvăluit la Frankfurt conceptul electric și autonom numit Aicon. Acest concept stilat, care poate lua la bord până la patru persoane, nu are nici volan și nici pedale!
Potrivit producătorului german, acest concept reprezintă viziunea mobilității de viitor, unde nu vom mai conduce automobilele, ci ele ne vor duce unde vom avea nevoie. Vitezele normale de condus ale vehiculelor autonome vor fi de aproximativ 130 km/h, pentru că acestea vor fi conectate și vor putea circula în siguranță cu o asemenea viteză, iar călătoriile la bordul acestora vor fi mult mai scurte.
Este un vehicul spațios, datorită lungimii de 5,444 mm, lățimii de 2,100 mm, înălțimii de 1,506 mm și ampatamentului de 3,470 mm, care este cu 240 mm mai mare, față de cel al versiunii Audi A8L. Pentru a reduce raza de întoarcere, Aicon este echipat cu sistemul de virare a ambelor axe.
Audi Aicon este dotat cu jante gigante de 26 de inch, o iluminare sofisticată cu 600 de LED-uri 3D în partea frontală și în spate, care pot crea diferite aspecte ale blocurilor optice. Noul Aicon este echipat cu patru motoare electrice cu o putere cumulată de 353 CP și 550 Nm și un pachet de baterii de 800 volți amplasat în podea, care poate fi încărcat până la 80% în 30 de minute, iar o încărcare completă îi va oferi o autonomie de 700-800 km. Noul Aicon se va încărca prin inducție fără implicarea posesorului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (16 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter