Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

FRANKFURT 2017 LIVE: Noua Honda CR-V Hybrid Prototype prefațează un viitor model de producție

13 Septembrie 2017 - 14:38
Denis Godorozea
La Salonul Auto de la Frankfurt, cei de la Honda ne-au dat clar de înțeles, că vor aborda intens direcția electrificării întregii game de modele. Pe lângă conceptul Honda Urban EV, care prefațează un viitor electromobil de producție ce va apărea pe piața Europei în 2019, la Frankfurt a fost dezvăluit prototipul viitorului CR-V Hybrid, care, cel mai probabil, va debuta în versiune de producție la Salonul Auto de la Geneva din 2018.
Cu acest prilej, cei de la Honda au anunțat că noul CR-V nu va mai avea motorizare diesel în Europa, ci doar o motorizare pe benzină cu propulsor 1.5 litri VTEC Turbo și o motorizare hibridă!

Viitorul CR-V Hybrid va avea parte de propulsia hibridă i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive), care include un motor electric, un benzinar de 2.0 litri care lucrează după ciclul Atkinson și un generator electric. În locul unei transmisii convenţionale, viitorul CR-V Hybrid va fi echipat cu o transmisie cu un singur raport fix, care va face conexiunea între elementele ce sunt puse în mişcare pentru o livrare a cuplului foarte lină. Propulsia hibridă dispune de trei regimuri de operare – EV Drive (pur electric), Hybrid Drive (propulsorul cu ardere internă lucrează pe post de generator de energie) şi Engine Drive (propulsorul cu ardere internă livrează puterea direct către roţi).
Datele tehnice exacte nu se anunţă, însă versiunea CR-V Hybrid destinată pieţei din China oferă un total de 288 CP și 490 Nm, în timp ce consumul mediu este de 4.8 l/100 km. Rămâne de văzut care vor fi cifrele indicate de versiunea europeană atunci când va intra în producţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter